Product Ontwerp

Stages

Flevobike

Flevobike is een bedrijf dat ligfietsen en velomobielen ontwikkeld. Ze bouwen ook prototypes voor andere bedrijven.

Het eindproduct is een bagagecompartiment voor de Vierwieler Velomobiel waarin veilig 2 kinderen van 9 maanden tot en met 6 jaar vervoerd kunnen worden. Naast het vervoer van kinderen, is deze ruimte uitermate geschikt voor het vervoeren van bagage. Zo is het mogelijk om er 3 boodschappentassen of 2 boodschappenkratjes mee te vervoeren. Het prototype is zelf gebouwd met 3D Printen, lasersnijden, schuim, epoxyhars & glasvezel, polyester plamuur en verf.

Van 02/2015 tot 07/2015

Locatie: Dronten

Tricas

Tricas is een ontwerpbureau in Zwolle en werkt voor meerdere opdrachtgevers.

Tijdens mijn stage was ik onderdeel van het team en heb ik meegedraait met meerdere projecten. Ik heb mogen conceptualiseren voor meerdere opdrachtgevers. Daarnaast heb ik brainstorms georganiseerd, presentaties gegeven en professionele productphoto's gemaakt en bewerkt.

Van 09/2014 tot 02/2015

Locatie: Zwolle

Goliath Games

Goliath Games is een spelletjesbedrijf, bekend van onder andere Triominos, Rummikun en velen andere spelen. Ze zijn gevestigd in Nederland, maar de spellen worden internationaal verkocht en ze hebben meerdere locaties overal ter wereld.

Tijdens mijn stage heb ik individueel gewerkt aan het herontwerp van 1 van hun producten. Daarnaast heb ik meegwerkt aan veel spellen die komende jaren op de markt komen.

Van 02/2014 tot 09/2014

Locatie: Hattem

Uitgebreid Portfolio

Nederlands PDF portfolio

}