Over mij

Industrieel Product Ontwerper en Docent Voortgezet Onderwijs

Mijn naam is Natascha Verhagen. Ik ben afgestudeerd als Industrieel Product Ontwerper en als Docent Techniek. Ik geef momenteel les in Techniek en Onderzoek&Ontwerpen op het Technasium en NLT (Natuur, Leven en Technologie).

Ik ben een maker. Ik ben in staat te werken en instructie te geven over techniek en technologie: algemene hout- en metaalbewerking, 3D printers, lasersnijders, programmeren met Arduino. Ook de creatieve kant van grafische vormgeving en fotografie ligt mij: ik ben in staat te werken met snijplotters, Photoshop, Illustrator en andere bewerkingssoftware en ik heb kennis van fotografie, waaronder productfotografie, videografie zoals videobewerking en werken met Green Screens.

Ik heb veel interesse in de bestuurlijke kant van het onderwijs. Ik heb gedurende 6 jaar in meerdere medezeggenschapsorganen plaatsgenomen op als leerling/student op Groevenbeek en Windesheim.

Ik heb een goede beheersing in spreken, verstaan, schrijven en lezen van de Engelse taal. Nederlands is mijn moedertaal.

}